Укупно приказа странице

понедјељак, 16. мај 2011.

Deautorizacija Naloga (Deauthorize Account)

Poznato je da se autorizacija/deautorizacija account-a vrši pritiskom na opciju Store i klikom na 'Deauthorize Account'.




Međutim, dosta ljudi ima problem kada su autorizovali 5 od mogućih 5 kompjutera, a pritom ne možete da odradite deautorizaciju (pad sistema, zaboravili ste koje ste sve kompjutere autorizovali, itd.). Do sada je rješenje bilo da kreirate više accounta i tako dobijete 5 dodatnih autorizacija.

Evo rješenja kako da deautorizujete sve kompjutere u Itunes Store-u.

Pokrenite iTunes i kliknite na iTunes Store sa lijeve strane u meniju. Ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom. U gornjem desnom uglu iTunes-a pojaviće se vaš Account ID. Kliknite na njega, unesite šifru i kliknite na opciju View Account



Otvoriće vam se tzv 'Apple Account Information' prozor, gdje će vam biti prikazan broj kompjutera koje ste autorizovali. Na žalost, nije moguće smanjivati jednu po jednu autorizaciju već kada imate 5 autorizovanih kompjutera desno će vam se pojaviti opcija 'Deauthorize All'. Kliknete na tu opciju - iTunes će vas pitati da potvrdite da li ste sigurni, ako jeste, kliknite 'Deauthorize All Computers' i imaćete ponovo 5 slobodnih autorizacija.

Нема коментара:

Постави коментар